Karta som med röd fyrkant ramar in Arvidsjaur, Långträsk, Luleå, Pajala, Boden, Jokkmokk, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Norrbottens län, en sammanfattning av nattens händelser.

Arvidsjaur, Långträsk, Luleå, Pajala, Boden, Jokkmokk, Norrbottens län

En natt med få inkomna händelser mellan klockan 22.00-07.00.

23.35 Trafikolycka vilt, Arvidsjaur, Långträsk riksväg 95
Personbil som kolliderat med två renar. Inga personskador uppstod. Den ena renen dog vid kollisionen, medan den andra lämnade platsen och det är oklart om den skadades. Den aktuella samebyn har meddelats.

00.36 Skadegörelse, Luleå, Hertsön
Samtal om att en påverkad man krossat fönsterrutor i en lägenhet. Polis har varit på platsen och tagit upp en anmälan om skadegörelse.

00.50 Trafikolycka vilt, Pajala, centrum riksväg 99
Personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret dog vid kollisionen och ligger vid sidan av vägen. En eftersöksjägare kallades ut för att ta reda på kroppen.

04.26 Motorfordon anträffat stulet, Boden, Trångfors
Samtal från en person som fick sin bil stulen tidigare under natten om att den nu anträffats en bit från bostaden och körts hem igen.

06.15 Trafikolycka vilt, Jokkmokk, Tjåmotis
Lastbil som kolliderat med en älg. Inga personskador uppstod. Älgen lämnade platsen, men tros ha skadats vid olyckan. En eftersöksjägare kallades ut för att spåra och kontrollera den.

Mest läst av andra