Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Hertsön, Piteå, Kalix, Marieberg, Karlsborg, Gällivare, Koskullskulle, Björkfors, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Luleå, Hertsön, Piteå, Kalix, Marieberg, Karlsborg, Gällivare, Koskullskulle, Björkfors, Norrbottens län

22:20 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Hertsön. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott.

23:33 Rattfylleri, Piteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Piteå tätort. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

23:50 Viltolycka, Kalix
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 774 i höjd med Marieberg. Inga personskador och oklart om rådjuret skadades. Eftersöksjägare kontaktad för att söka efter rådjuret.

00:59 Viltolycka, Kalix
En bilist har krockat med en ren på länsväg 734 i närheten av Karlsborg. Oklart om renen skadades och samebyn kontaktas.

03:06 Stöld/inbrott, Gällivare
Polis beordras till Koskullskulle där det varit inbrott i en kiosk. Ägaren åkte till platsen efter att inbrottslarmet gått och upptäckte då att en ruta var krossad. Bland annat saknas tobak. Polis har dokumenterat på platsen och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

06:49 Viltolycka, Kalix
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 398 i höjd med Björkfors. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan. Markägaren har tagit hand om djuret.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra