Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Luleå, Norrbottens län

00:02 Knivlagen - Luleå
En polispatrull beordrades till en butik i Luleå med anledning av att en man hade viftat med en kniv för personalen. Flera personer var på plats när patrullen anlände och en man i 30-årsåldern fick följa med polisen för tillnyktring. En annan man, även han i 30-årsåldern, misstänktes för grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott innehav. Mannen fick följa med till polisstationen för provtagning. På platsen togs även diverse klotterverktyg och pennor i beslag. 

01:52 Misshandel - Luleå
En polispatrull beordrades till en restaurang med anledning av ett bråk mellan två personer. Innan patrull kommit till platsen hade mannen lämnat men hittades i närheten. En man i 30-årsåldern greps av polisen misstänkt för misshandel och fick följa med till polisstationen för tillnyktring. 

02:23 Ofredande - Luleå
En polispatrull beordrades till en restaurang i Luleå. Två kvinnor i 20-årsåldern hade blivit sexuellt ofredade av en man i 40-årsåldern. Två polisanmälningar upprättades och mannen blev avvisad från platsen.

02:31 Rattfylleri - Kiruna
En polispatrull stoppade en personbil och föraren, en man i 25-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och olovlig körning. Mannen fick följa med patrullen för provtagning och polisanmälan upprättades.

Mest läst av andra