Karta som med röd fyrkant ramar in Kiruna, Luleå, Piteå, Annelund, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Kiruna, Luleå, Piteå, Annelund, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:47 Olovlig körning, Kiruna:
Vid stopp och kontroll av en mindre lastbil i centrala Kiruna framkommer att föraren inte har behörighet att köra. Förhör hålls och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

02:08 Misshandel, Luleå:
Polispatrull beordras till en krog i Innerstaden med anledning av bråk mellan två män. En man får skjuts till sjukvård för kontroll. En anmälan gällande misshandel upprättas.

03:01 Brand, Piteå:
Larm om rökutveckling i ett radhus, Annelund. Polispatrull beordras till platsen där en värmedyna uppges ha blivit för varm. Ingen person ska ha skadats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

03:12 Rattfylleri, Kiruna:
Vid stopp och kontroll blåser en lastbilsförare i centrala Kiruna positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande rattfylleri upprättas. Förarens körkort omhändertas.

Övrigt:
Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra