Karta som med röd fyrkant ramar in Piteå, Hortlax, Öjebyn, Boden, Prästholmen, Arvidsjaur, Moskosel, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Piteå, Hortlax, Öjebyn, Boden, Prästholmen, Arvidsjaur, Moskosel, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:58 Viltolycka, Piteå:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på E4, Hortlax. Det finns inga uppgifter om personskador.

23:57 Misshandel, Öjebyn:
Polispatrull beordras till en adress i Öjebyn med anledning av bråk mellan två personer. Patrullen pratar med de iblandade. En anmälan och en motanmälan gällande misshandel upprättas.

Det finns inga uppgifter om att någon behövt vård i samband med händelsen.

01:19 Inbrott, Boden:
Polispatruller beordras till Prästholmen med anledning av ett misstänkt pågående inbrott på en restaurang. Åverkan har gjorts på ett fönster och föremål har stulits, oklart vad.

En person, en man i 20-årsåldern, grips i området och anhålls senare av åklagare. En anmälan gällande stöld genom inbrott samt brott mot knivlagen upprättas.

04:17 Viltolycka, Arvidsjaur:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och en ren på E45/Tårasjaurvägen, Moskosel. En person uppges ha skadat händerna i samband med olyckan.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra