Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Södra Sunderbyn, Luleå Kommun, Norrbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för egenmäktigt förfarande. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:51 Misshandel, Luleå
Polis beordras till ett uteställe i centrala Luleå efter samtal om att en man blivit misshandlad. Ingen misstänkt person är kvar på plats. Förhör hålls och en anmälan ska upprättas.

02:21 Rattfylleri, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 97 i Södra Sunderbyn. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. Föraren omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). En anmälan ska upprättas.

03:17 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Innerstaden i Luleå efter samtal om att en person blivit slagen. Ingen misstänkt är kvar på plats. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

Två viltolyckor i Luleå kommun har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Mest läst av andra