Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Gällivare, Polisen I Luleå, Luleå Kommun, Bredåker, Gammelstad, Bodenvägen, Notviken, Norrbottens län

Under natten har en person, en man i Gällivare, omhändertagits för fylleri.

Under natten har polisen i Luleå kommun gripit en man som misstänks för olaga hot och ringa misshandel. Målsäganden är en närstående kvinna. Efter förhör ska åklagaren besluta om mannen ska anhållas eller släppas på fri fot.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:46 Trafikolycka, Boden
Polisen larmas om en singelolycka på riksväg 97 Bredåker. Föraren, som ska ha varit ensam i bilen, förs till sjukvård med ambulans. Polisen har varit på plats. Olycksorsaken ska utredas.

00:37 Rattfylleri, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Mannen misstänks för grovt rattfylleri. 

05:41 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 97 Gammelstad, Luleå. Föraren får en ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

06:18 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Bodenvägen, Notviken, Luleå. Föraren får en ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra