Karta som med röd fyrkant ramar in Gällivare, Luleå, Haparanda, Sanden, Boden, Kalix, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Gällivare, Luleå, Haparanda, Sanden, Boden, Kalix, Norrbottens län

00-07, tre personer har omhändertagits för fylleri och en  person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:20 Skadegörelse, misshandel, Gällivare
Polis beordras till en adress i centrala Gällivare med anledning av samtal om bråk på en fest. På plats är det en hel del ungdomar och vårdnadshavare kontaktas. En bil har utsatts för skadegörelse. Polis håller vittnesförhör och upprättar anmälningar gällande skadegörelse och misshandel. 

02:28 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en krog i Luleå med anledning av misshandel. Förhör hålls och en anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas.

02:37 Rattfylleri, Haparanda
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Haparanda. Misstanke om att föraren, en kvinna, är påverkad av alkohol och provtagning utförs. En anmälan gällande grovt rattfylleri ska upprättas och bilnycklarna omhändertas.

02:43 Trafikbrott, Boden
Polis beordras till Sanden, Boden, med anledning av att det spelas hög musik från fordon. En ordningsbot (böter) utfärdas till föraren av fordonet.

04:50 Rattfylleri, Kalix
Polis stoppar och kontrollerar en personbil utanför Kalix. Misstanke om rattfylleri uppstår och provtagning utförs. Föraren, som är under 18 år och saknar körkort, misstänks för olovlig körning och överlämnas till vårdnadshavare. Anmälan ska upprättas.

Mest läst av andra