Karta som med röd fyrkant ramar in Harads, Nuolajärvivägen, Gällivare, Bergnäset, Stordalen, Kiruna Kommun, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Harads, Nuolajärvivägen, Gällivare, Bergnäset, Stordalen, Kiruna Kommun, Norrbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:16 Rattfylleri, Boden
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i Harads. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

23:27 Trafikolycka, Gällivare
Polis beordras till E45/Nuolajärvivägen i Gällivare med anledning av en singelolycka. Det finns inga uppgifter om personskador. 

01:37 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en adress på Bergnäset med anledning av misshandel. Enligt initiala uppgifter har en man blivit misshandlad och därefter ramlat i en trapp. Mannen förs med ambulans till sjukvård. Anmälan ska upprättas.

03:11 Brand, Kiruna
Polis beordras till en adress i Kiruna med anledning av brand i personbil. Det är oklart hur branden uppstått. En anmälan som skadegörelse genom brand ska upprättas.

04:18 Brand, Kiruna
Polis beordras till en adress i Kiruna på grund av brand i en personbil som står på en parkering. En anmälan gällande skadegörelse genom brand ska upprättas.

En viltolycka på E10 i trakten av Stordalen, Kiruna kommun, anmäls klockan 06:32 på lördag morgon. Det finns inga rapporter om personskador.

Mest läst av andra