Karta som med röd fyrkant ramar in Notviken, Luleå Kommun, Älvsbyns Kommun, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Notviken, Luleå Kommun, Älvsbyns Kommun, Norrbottens län

00:11 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en krog i Luleå med anledning av ett bråk. Enligt tillgängliga uppgifter ska två män ha bråkat med varandra. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel alternativt ringa misshandel.

Övrigt: Under natten och morgonen har två viltolyckor inrapporterats till polisen, de inträffade på E4 i Notviken, Luleå kommun och på länsväg 374 i Älvsbyns kommun. Inga personskador uppstod. 

Sammanfattning av polisens arbete i samband med Jokkmokks marknad, torsdag:

Polisens insatschef under Jokkmokks marknad har under torsdagskvällen och natten upplevt stämningen som god med många goda samtal och skratt med marknadsdeltagare. Alkoholkonsumtionen bedöms ha varit hög, men koncentrerad till ställen med serveringstillstånd. 

Polisen har arbetat brottsförebyggande och trygghetsskapande genom närvaro och synlighet innanför och utanför marknadsområdet.

Under kvällen och natten har polisen tagit upp en anmälan gällande misshandel, två gällande ringa narkotikabrott genom eget bruk och en gällande olaga hot.

Tre personer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Mest läst av andra