Karta som med röd fyrkant ramar in Näsbyn, Kalix, Trafikplats Piteå Norra, Öjebyn, Notviken, Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Näsbyn, Kalix, Trafikplats Piteå Norra, Öjebyn, Notviken, Luleå, Norrbottens län

22:20 Anträffat gods, Kalix
Polisen kontaktas av en person som anträffat sin stulna cykel i Näsbyn, Kalix. Polisen har varit på plats. Cykeln återlämnas till ägaren och en tilläggsanmälan upprättas gällande att cykeln är återfunnen.

00:56 Trafikolycka, Piteå
Polisen kontaktas gällande en lastbil som har fått punktering och kört in i mitträcket på E4 vid trafikplats Piteå Norra vid Öjebyn. Olyckan har skett i södergående riktning och blockerar trafiken. Polisen har varit på plats och lett om trafiken samt dirigerat trafik under bärgningsarbetet. Vid klockan 03:52 meddelades att trafiken rullade på som vanligt igen. Polisen lämnade då utan vidare åtgärd. 

01:05 Skadegörelse, Haparanda
Polisen kontaktas gällande att okänd gärningsperson krossat en ruta på en bil i centrum. Polisen har varit på plats och hållit förhör samt upprättat en anmälan om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

Övrigt: En viltolycka har rapporterats under tidig morgon, den skedde på E4 Notviken, Luleå. Inga personskador uppstod. 

Mest läst av andra