Karta som med röd fyrkant ramar in Malmudden, Luleå, Kiruna, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Malmudden, Luleå, Kiruna, Norrbottens län

23:04 Skadegörelse, Haparanda
Polisen kontaktas gällande att person/personer kastar saker på en balkong. Skadegörelse ska också ha utförts på en entrédörr på fastigheten. Polisen påträffar inga misstänkta personer. Platsen dokumenteras och anmälan om skadegörelse upprättas. 

02:32 Motorfordon anträffat stulet, Luleå
Polisen genomför ett kort förföljande av en motorcyklist som inte vill stanna på polismans tecken. Förföljandet avbryts inom kort. Kort därefter påträffas motorcykeln övergiven. Motorcykeln tas i beslag då den misstänks vara stulen. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

04:10 Brott mot knivlagen, Luleå
Polisen kontaktas gällande en man som går runt och känner på bilar på Malmudden i Luleå. Polisen åker dit och påträffar en man som stämmer in på signalementet. Han omhändertas för fylleri. Anmälan upprättas gällande brott mot knivlagen då han olovligen bär kniv.

04:48 Brand, Kiruna
Polisen kontaktas gällande en brand intill en fastighet nära gamla centrum i Kiruna. Polisen har hållit förhör i ärendet, brandorsaken ska utredas. 

Mest läst av andra