Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00: inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Polisen I Luleå, Storgatan, Kullevägen, Norrbottens län

Sedan midnatt har en person omhändertagits för fylleri.

Under natten har polisen i Luleå hanterat två ärenden gällande brott i nära relation. Två män har frihetsberövats misstänkta för att ha misshandlat kvinnor som de har en relation med.

Den ene mannen misstänks också för ytterligare en misshandel samt för våld mot tjänsteman då han ska ha utövat våld mot en polis i samband med ingripandet mot honom.

00:35 Rån, Luleå
Polisen får information om att en man ska ha blivit utåtagerande mot en taxichaufför och därefter ha kört i väg med hans taxibil. Färden slutade därefter i diket.
Polisen påträffar en man som stämmer in med signalementet. Mannen, som är i 65-årsåldern, grips. Misstankarna gäller rån samt även olovlig körning, grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik. Efter förhör har mannen anhållits.

00:57 Trafikkontroll, Jokkmokk
Polisen har haft en trafikkontroll på Storgatan i centrum. Fyra förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

05:55 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har kontrollerat trafiken på Kullevägen under morgonen. 50 bilar kontrollerades och samtliga var utan anmärkning. 

Uppdatering klockan 09:13: 

03:49 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Piteå
Polisen stoppar och kontrollerar en bil som är anmäld stulen. Två personer, två män, grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel alternativt häleri. Efter förhör släpps de på fri fot, men misstankarna kvarstår. Den ene mannen misstänks också för drograttfylleri. 

Mest läst av andra