Karta som med röd fyrkant ramar in Kiruna, Västra Brogatan, Malmudden, Luleå, Boden, Björkgatan, Arvidsjaur, Skuthamn, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Kiruna, Västra Brogatan, Malmudden, Luleå, Boden, Björkgatan, Arvidsjaur, Skuthamn, Piteå, Norrbottens län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:15 Stöld, Kiruna
Polisen beordras till en adress i Kiruna med anledning av ett bråk. Enligt tillgängliga uppgifter ska två personer ha bråkat. Den ena menar att den andra stulit en tillhörighet av denne. Anmälan gällande stöld upprättas. 

00:34 Trafikkontroll, Luleå
Under natten har polisen kontrollerat trafiken på Västra Brogatan, Malmudden i Luleå. Samtliga kontrollerade var utan anmärkning.

01:02 Brand, Boden
Polisen beordras till ett flerfamiljshus i Boden med anledning av rökutveckling. Det ska inte ha rört sig om någon brand. Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada. Polisen har varit på plats, orsaken till händelsen ska utredas.

01:13 Trafikkontroll, Arvidsjaur
Under natten har polisen kontrollerat trafiken på riksväg 95/Björkgatan i Arvidsjaur centrum. Samtliga kontrollerade var utan anmärkning.

01:52 Trafikkontroll, Piteå
Under natten har polisen haft en nykterhetskontroll i trafiken på länsväg 505/länsväg 506 Skuthamn i Piteå. Cirka 10 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

03:57 Trafikolycka, Luleå
Polisen kontaktas gällande en personbil som har kört in i ett flerfamiljshus i Luleå. Föraren tas med för provtagning efter misstanke om rattfylleri. Anmälan upprättas. 

Mest läst av andra