Karta som med röd fyrkant ramar in Haparanda, Nikkala, Övertorneå, Gällivare, Kalix, Båtskärsnäs, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet mellan 22:00 och 07:00.

Haparanda, Nikkala, Övertorneå, Gällivare, Kalix, Båtskärsnäs, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:58 Trafikolycka, Haparanda:
Polisen kontaktas om att en bil körs vingligt på E4, Nikkala, och varit in i mitträcket. Polispatrull beordras till platsen. Patrullen påträffar bilen, som svängt av från E4 och fått haveri.

Det framkommer att föraren, en man, saknar behörighet att köra bil. Förhör hålls och en anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

01:15 Brand, Övertorneå:
Larm om brand på en spis i ett flerfamiljshus i Övertorneå. Polispatrull beordras till platsen. Det visar sig handla om en torrkokning. Det finns inga uppgifter om att någon skadats i samband med händelsen.

05:31 Trafikkontroll, Gällivare:
Två förare/fordon kontrolleras vid en trafikkontroll på E10, Gällivare. Båda är utan anmärkning.

05:48 Viltolycka, Kalix:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en ren på E4/länsväg 712, Båtskärsnäs. Inga personskador rapporteras.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra