Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Kiruna, Gällivare, Luleå, Notviken, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Norrbotten, ett urval av händelser under natten

Norrbotten, Kiruna, Gällivare, Luleå, Notviken, Norrbottens län

Kl 00:00-07:00

Kl 00:10 Kiruna

Samtal till polisen gällande misstänkt inbrottsförsök. Polis till platsen. En man påträffas i ett trapphus och omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen misstänks vara påverkad av narkotika och en anmälan upprättas.

Kl 01:23 Gällivare

Polis till en adress med anledníng av misstänkt inbrott. Ett förråd är uppbrutet, oklart om något stulits. Ingen person är kvar på platsen men en kort stund senare påträffas en man i området. Han omhändertas med stöd av LOB.

Kl 01:33 Luleå

Singelolycka efter E4, vid Notviken, där en bilist kört i diket. Passageraren skadad och får föras till sjukhus. Föraren får följa med för provtagning och förhör.

Kl 03:16 Luleå

Polispatrull såg en trafikolycka, en singelolycka med motorcyklist inblandad. Föraren, en man, kontrollerades och misstänktes vara påverkad av narkotika. Han saknade även behörigt körkort. Mannen fick följa med för provtagning och förhör.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra