Karta som med röd fyrkant ramar in Bergviken, Norrbotten, Nygatan, Länken, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Polisen söker iakttagelser i samband med villainbrott.

Bergviken, Norrbotten, Nygatan, Länken, Piteå, Norrbottens län

Vid 21-tiden på lördagen fick polisen samtal om inbrott i en villa på Bergviken i Piteå. Inbrottet ska ha skett via ett fönster mellan klockan 14 och 21 på lördagen.

En patrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan. Platsen är avspärrad för en brottsplatsundersökning. Det är oklart om något saknas.

Om man gjort några iakttagelser som kan sättas i samband med inbrottet (bilar eller personer i området), kontakta polisen på telefonnummer 114 14. Vid pågående iakttagelser, ring 112.

Vi vill också påminna allmänheten om att vara uppmärksamma, då vi haft en del villainbrott i Norrbotten under senaste veckorna. Tänk på att hjälpas åt, grannar emellan. Kontakta polisen om ni upptäcker något misstänksamt.

Under fredagen utsattes en villa på Nygatan i Piteå för inbrott, se händelsenotis genom att följa länken nedan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra