Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Hertsövägen, Övre Soppero, Svensbyn, Arjeplog, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Flera viltolyckor har inträffat i Norrbotten under morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Norrbotten, Hertsövägen, Övre Soppero, Svensbyn, Arjeplog, Norrbottens län

07.04 Trafikolycka, Luleå
En bilist har kolliderat med ett rådjur på Hertsövägen. Inga personskador. Djuret är dött och eftersöksjägare tar hand om kadavret.

07.04 Trafikolycka, Kiruna
Det har inträffat en renpåkörning längs E4 vid Övre Soppero. Föraren har lämnat platsen utan att göra en anmälan. Berörd sameby är kontaktad. Det finns inga uppgifter om hur det gick för djuret.

07.05 Trafikolycka, Piteå
Ett rådjur har blivit påkört på Arvidsjaursvägen 545, Svensbyn. Ingen person kom till skada, men djuret dog. Eftersöksjägare kontaktas.

07.16 Trafikolycka, Arjeplog
En bilist har kolliderat med en älg i Lippi, Arjeplog. Det blev inga personskador. Djuret dog och eftersöksjägare kontaktas.

07.25 Trafikolycka, Arjeplog
Det har inträffat en viltolycka i Fälloheden, Arjeplog. Inga personskador. Det är oklart om djuret skadats. Eftersöksjägare kontaktas.

Mest läst av andra