Karta som med röd fyrkant ramar in Marieberg, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Arbetsplatsolycka En person har blivit påkörd av en truck i Marieberg.

Marieberg, Örebro, Örebro län

SOS-Alarm meddelar att en person har blivit påkörd av en truck vid ett företag i Marieberg. Personen uppger smärta i ett smalben.

En ambulans är på väg till platsen och en polispatrull kommer att undersöka saken.

UPPDATERING kl.12.33

En person, en man i 25-årsåldern, skall ha varit ensam i en byggnad på platsen när olyckan skedde. Det är i nuläget oklart vad som egentligen har hänt. En polispatrull kommer att åka till sjukhus, dit mannen har förts med ambulans, för att försöka få fram information om vad som har hänt.

UPPDATERING kl.13.22

Mannen arbetade själv i en lokal och skulle ta ner en mindre truck från en lastpall. Trucken får då bakvikt och ramlar över mannens ben och han får fraktur på ett av benen.

En anmälan om arbetsplatsolycka kommer att upprättas, det är i nuläget oklart om någon kommer att misstänkas för ett brott eller ej.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra