Karta som med röd fyrkant ramar in Fågelvägen, Lindesberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Inbrott Två villainbrott i Stadsskogsområdet i Lindesberg under dagen.

Fågelvägen, Lindesberg, Örebro län

Via 112 inkom samtal till polisen att en anmälare tagit sin tillflykt ut på taket till villan och uppgav att flera personer befann sig inne i huset och slog sönder saker. Ett vittne såg därefter två mörkt klädda personer i uppskattningsvis 16 - 25-årsåldern lämna platsen. En av dessa hade kortklipp hår.

Då en polispatrull anlände hittade man inte på några gärningsmän. En hundpatrull anlände senare och påbörjade spårning ca 30 minuter efter anmälan. Tyvärr är det en tidpunkt på dagen då många är ute och rör sig varför hunden efter en tids sök tappade spåret.

Kl 16:54 inkom nästa anmälan angående ett inbrott i en villa drygt 300 m fågelvägen från det först anmälda inbrottet. De boende hade lämnat huset vid 07-tiden denna morgon. Där uppger man att i vart fall smycken har stulits. Där har tjuven/tjuvarna tagit sig in genom att bryta upp ett fönster.

Brottsplatsundersökning/spårsäkring pågår på båda platserna.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra