Karta som med röd fyrkant ramar in Lindesberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Inbrott Ett företag har drabbats av inbrott .

Lindesberg, Örebro län

Personal på ett företag påCurlinggatan ringer till polisen och uppger att det har varit inbrott i en stor mängd av deras containrar som står vid företaget.

Det handlar om 14 containrar och det har varit inbrott i 13 av dessa. Det är i nuläget oklart hur man har tagit sig in i containrarna och det är även oklart om något har blivit stulet och i så fall vad som har blivit stulet.

En brottsplatsundersökning kommer att bli genomförd på platsen.

UPPDATERING kl. 10.02

Företaget som blivit utsatt för inbrottet håller på med mark- och vattenarbeten och det var bland annat rör som förvarades i dessa containrar. I nuläget är det oklart om något verkligen har blivit stulet vid inbrottet men en anmälan är upprättad och det gods som förvarats inne i containrarna kommer att inventeras av ägaren.

Den eller de som genomfört inbrottet har brutit sönder låsen till containrarna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra