Karta som med röd fyrkant ramar in Karlsdalsallén, Lertagsgatan, Örnsköldsgatan, Motorpsvägen, Lysmaskstigen, Björkdalsvägen, Björkallén, Klerkgatan, Vårby Gränd, Väga, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Inbrott Sedan i fredags har 9 inbrott skett i exklusiva bilar där framförallt rattar har stulits.

Karlsdalsallén, Lertagsgatan, Örnsköldsgatan, Motorpsvägen, Lysmaskstigen, Björkdalsvägen, Björkallén, Klerkgatan, Vårby Gränd, Väga, Örebro, Örebro län

Natten mellan fredag-lördag var två bilar utsatta, en Mercedes på Karlsdalsallén och en BMW på Lertagsgatan. Rattarna stulna ur båda bilarna.

Fem bilar utsattes för inbrott natten mellan lördag-söndag. På Örnsköldsgatan, Motorpsvägen, Lysmaskstigen, Björkdalsvägen och Björkallén har fyra BMW-bilar och en Merceds utsatts. Rattarna, och i några fall också viss elektronik, som navigationsutrustning har blivit bytet.

Natten mellan söndag-måndag stals rattarna ur två BMW-bilar. En på klerkgatan och en på Vårby gränd. Tillvägagångssättet indikerar att tjuvarna är väl medvetna om hur de ska gå till väga.

Inget liknande brott har anmälts den senaste natten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra