Karta som med röd fyrkant ramar in Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Larm Överfall Bråk uppstår i samband med att personal ingriper mot två personer som stulit varor på en matbutik i centrala Kumla.

Kumla, Örebro län

Personalen utlöser sitt överfallslarm då de möts med våld då de skall ingripa mot två personer som stulit varor. Polisen får kontroll på personerna som stulit och det rör sig om två män.

UPPDATERING kl.15.05

En av männen, en man i 20-årsåldern, får följa med patrullen för provtagning då man misstänker att han är påverkad av narkotika. Resultatet på det provet får visa om han har gjort sig skyldig till ringa narkotikabrott genom eget bruk.

UPPDATERING kl. 15.51

Den andra personen, en ung man i 17-årsåldern, är i nuläget misstänkt för bland annat skadegörelse, våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott genom eget bruk. Även han fick följa med patrullen för provtagning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra