Karta som med röd fyrkant ramar in Degerfors, Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Slagsmål mellan två män i 50-årsåldern på Rustas parkering vid utfarten mot Degerfors i Karlskoga.

Degerfors, Karlskoga, Örebro län

Vittnen ringde 112 och meddelade att två män slogs rejäl med varandra på parkeringen. Då polis anlände till platsen lugnade det ner sig.

En av männen tog sig till Karlskoga lasarett för omplåstring. Den andre mannen greps initialt som misstänkt för misshandel. Gripandet hävdes dock på polisstationen och polisen har upprättat två anmälningar om misshandel där männen är misstänkta respektive målsägare i var sin anmälan.

UPPDATERING KL 19:10. Larm inkom om bråk vid akutmottagningen vid Karlskoga lasarett där ett tiotal personer var inblandade. Enligt initiala uppgifter sas det att man slogs med knytnävarna. Då polis anlände hade ett flertal av de inblandade lämnat till fots.

Efter en del utredningsarbete på platsen kunde polisen konstatera att bråket var en fortsättning på slagsmålet tidigare på Rustas parkering. Ingen person skadade allvarligt vid slagsmålet vid akuten.

Polisen har uppgifter på 12 - 13 personer som på olika sätt varit inblandade. En viss fotodokumentation finns som polisen kommer att ha användning för vid den fortsatta utredningen. Anmälningar om misshandel har upprättats.

Ett flertal personer avvisades från platsen efter att ha identifierats av polis. Ingen person har frihetsberövats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra