Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Mord/dråp, försök Spaningsledningen söker vittnen till händelsen i går onsdag strax före kl. 19 då en man skottskadades i Brickebackens centrum.

Brickebacken, Örebro, Örebro län

Det är av stor vikt att polisen får kontakt med samtliga personer som befann sig i eller i närheten av Brickebackens centrum runt den aktuella tiden för brottet oavsett om du tror dig ha gjort några iakttagelser av värde eller inte.

Vi vill att dessa personer hör av sig till polisen på telefonnr 114 14 och uppger att det gäller "Skjutningen i Brickebacken i Örebro på onsdagskvällen". Då kommer personal vid polisens kontaktcenter (PKC) att ta hand om uppgifterna.

Det vi vill veta förutom direkta vittnesmål, är var inringaren rörde sig, eventuellt fordon man kom till platsen med (bil, cykel, moped...) signalementet med klädsel. Anledningen till detta är att spaningsledningen då kan göra jämförelser med inkomna uppgifter i förhör m.m. och i förekommande fall kunna avfärda vittnesuppgifter.

Utredningen är inne i ett skede där vi inte kan gå ut med mer information. Det är för att inte riskera att minska värdet av framtida förhör eller skada utredningen i övrigt.

Mest läst av andra