Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök En bekräftad skottlossning har ägt rum på Väster

Örebro, Örebro län

Polisen är på plats med ett flertal resurser på Väster med anledning av att ett flertal skott har avlossats mot en villa i ett bostadsområde. Ingen person har blivit träffad.

En gärningsperson är gripen misstänkt för brott. Personen greps i nära anslutning till brottsplatsen ett par minuter efter att brottet brottet ägde rum.

Uppdatering 20:23: En förundersökning är inledd gällande försök till mord och grovt vapenbrott. Inga fler uppgifter kommer att lämnas i nuläget. Sedvanliga utredningsåtgärder pågår för fullt. Vittnen, misstänkt och övriga ska höras, dörrknackning och en teknisk undersökning pågår på brottsplatsen som i nuläget är avspärrad. 

Polisen är också intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha sett, hört eller gjort andra iakttagelser som kan sättas i samband med den här händelsen. Kontakta i sådana fall polisens växel på 114 14, uppge "tips" för snabbare framkoppling. 

Händelsen i media

Mest läst av andra