Karta som med röd fyrkant ramar in Brändåsen, Motala, Örebro, Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Olaga frihetsberövande/människorov Vittne ser hur ett bråk mellan 4 personer utmynnar att 3 av personerna tvingar in en person i bilen. Personerna lämnar sedan

Brändåsen, Motala, Örebro, Kumla, Örebro län

Vittnen som befinner sig på rastplats Brändåsen söder om Kumla ser hur 3 män tvingar i den fjärde i bilen innan man lämnar platsen. Bilen larmas ut och även angränsande län tar del av larmet. Bilen stoppas av en polispatrull i Motala.

3 personer är gripna och förhör hålls med den fjärde mannen. Männen förs till arresten i Örebro för förhör och sedvanliga utredningsåtgärder. Vid anmälningstillfället är det oklart varför man tvingar den fjärde. Enligt vittnen så skall den mannen också ha misshandlats innan man lämnade rastplatsen.

Brottsrubriceringen är oklar i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra