Karta som med röd fyrkant ramar in Hallsberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Olaga intrång En man har sovit på hotell utan lov.

Hallsberg, Örebro län

Personal på ett hotell i Hallsberg ringer till polisen och uppger att de har haft besök av en man under natten som inte har bokat något rum och inte heller betalat för sig.

Enligt uppgift skall han under gårdagen ha kommit åt en nyckel och övernattat i ett rum. Detta upptäcktes i dag på morgonen och när mannen konfronterades sprang han från platsen.

En polispatrull åkte mot platsen och i anslutning till hotellet träffar de på en man i 50-årsåldern som stämmer in på det signalement som hotellpersonalen har uppgett.

Mannen blev frihetsberövad och är i nuläget misstänkt för olaga intrång samt olaga hot. Vad hotet består av är i nuläget oklart.

Polisen kommer att hålla förhör med mannen och därefter kommer en åklagare besluta om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller ej.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra