Drabbad av inbrott? Besök vår sida om inbrott för att få tips och råd.

Övrigt Genomsök av område i samband med en pågående mordutredning.

Örebro, Örebro län

Under dagen idag kommer ett antal poliser göra en ny genomsökning av ett område i anslutning till där en kvinna hittades mördad i mitten av maj i år.

Anledningen till den nya genomsökningen är att det har kommit fram uppgifter i den pågående utredningen och dessa uppgifter skall kontrolleras.

Polisen kommer inte, på grund av förundersökningssekretess, kommentera vad det är för uppgifter som framkommit eller vad det är som vi söker efter.

I övrigt fortsätter utredningen med undersökningar och förhör. Utredningen är mycket omfattande, det har bland annat genomförts drygt 560 förhör hittils.

Den man som tidigare varit frihetsberövad i utredningen är fortfarande missstänkt för brottet.

Om man har information att lämna om brottet, stort som smått, kan man ringa till Polisen på 010-5673644. Låt oss bedömma om din information är relevant eller ej.

UPPDATERING kl. 14.33

Genomsökningen är nu avslutad och man har hittat ett antal föremål i de områden som man har sökt igenom. Dessa föremål kommer nu att undersökas och analyseras. Innan denna undersökning och analys är gjord går det inte att fastställa om föremålen har med utredningen att göra.

Vi kommenterar inte, i nuläget, vad det är för typ av föremål som man har hittat.

Mest läst av andra