Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri Drograttfylleri och narkotikabrott i Örebro.

Örebro, Örebro län

Klockan 15 anmäldes det till polisen att en bil just lämnat Mariebergs köpcentrum och där förare som var en kvinna sannolikt var rejält berusad.

Bilen larmades ut och kunde stoppas av en polispatrull på Rv50 strax norr om Örebro. Föraren var mycket riktigt en kvinna som bedömdes vara drogpåverkad. Hon är drygt 20 år och medtogs för provtagning och förhör. Hennes körkort omhändertogs på platsen. Hon är nu misstänkt för drograttfylleri.

I bilen färdades två män i 25-årsåldern som båda hade en mindre mängd narkotikaklassade substanser på sig. En av männen bar dessutom en kniv med sig som togs i beslag tillsammans med den misstänkta narkotikan.

Båda männen är misstänkta för ringa narkotikabrott avseende innehav och en av männen är dessutom misstänkt för brott mot knivlagen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra