Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Hallsberg, Askersund, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En relativt normalstökig helgnatt i Örebro län. En del stök i krogmiljö.

Örebro, Hallsberg, Askersund, Örebro län

23.50 Hallsberg. Anmälan om grov misshandel och skadegörelse efter att en person i tjugofemårsåldern påträffats med skador i samband med ett misstänkt inbrott och bråk på en adress i centrala Hallsberg.

01.09 Bångbro, Ljusnarsberg. Anmälan om vållande till kroppsskada. En person ska ha ådragit sig skador i ansiktet av ett exploderande bildäck.

03.43 Örebro. En person anmäler ett rån som ska ha skett  i centrala Örebro. Målsägaren ska ha tvingats att swisha summa pengar till en okänd person.

04.36 Örebro. Patrull rycker ut på pågående inbrott på privatadress. På plats konstaterar inbrott, oklart vad som stulits. Patrull genomför brottsplatsundersökning. 

04.10 Askersund. Larm om större bråk på parkering i centrala Askersund. Polis till platsen som konstaterar att flera grupperingar har bråkat med varandra. Ingen vill dock göra polisanmälan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra