Karta som med röd fyrkant ramar in Nora Kommun, Västra Sund, Degerfors Kommun, Villervalla, Kumla Kommun, Kumlaby, Karlskoga Kommun, Aggerud, Storängen, Lindesberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet

Nora Kommun, Västra Sund, Degerfors Kommun, Villervalla, Kumla Kommun, Kumlaby, Karlskoga Kommun, Aggerud, Storängen, Lindesberg, Örebro län

20220114, 22.34 Trafikolycka/Rattfylleri Nora kommun

En singelolycka har skett utefter Lv244 i höjd med Västra Sund. När patrullen kommer till platsen fattar man misstanke om att föraren, en man i 30-åråldern, är påverkad av narkotika och han får åka med för provtagning. Ingen person ska ha blivit allvarligt skadad i samband med olyckan. Vägen var helt avstängd under en period då räddningsarbetet pågick.

20220114, 22.49 Rattfylleri samt ringa narkotikabrott Degerfors kommun

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Villervalla. Vid kontroll av föraren, en man i 30-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika och han får åka med patrullen för provtagning. Mannen saknar dessutom körkort. Även passageraren, en man i 45-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och han blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Patrullen tar bilen i beslag enligt Trafikbrottslagen för att förhindra fortsatt brottslig färd.

20220115, 02.02 Rattfylleri Kumla kommun

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Kumlaby. Vid kontroll av föraren, en man i 35-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika. Han får åka med patrullen för provtagning.

20220115, 03.46 Trafikbrott/ringa narkotikabrott Karlskoga kommun

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Aggerud. Föraren, en man i 45-årsåldern, saknar körkort och blir misstänkt för grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt Trafikbrottslagen för att förhindra fortsatt brottslig färd. Passageren, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom att han har  en mindre mängd misstänkt narkotika på sig.

20220115, 05.42 Stöld genom inbrott Karlskoga kommun

En ruta är krossad till en port till en butik i Storängen. Polisen har varit på plats men har inte hittat någon misstänkt person. I nuläget är det oklart vad som har blivit stulet.

20220115, 05.48 Skadegörelse Lindesberg kommun

Någon har krossat en ruta till ett företag i centrala Lindesberg. Polisen har varit på plats men man har inte hittat någon misstänkt person.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra