Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Det har varit en lugn natt i länet inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet

Norrby, Brändåsen, Kumla, Laxå, Storängen, Örebro län

20220116, 23.15 Stöld/inbrott i förråd i Norrby

Två personer, en man och en kvinna, är kontrollerade och avvisade från en fastighet efter att boende misstänker att det har varit inbrott i förråd i källaren. Kvinnan är också misstänk för ringa narkotikabrott genom innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika.

20220117, 01.00 Rattfylleri Brändåsen, Kumla

En bilist, en man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd. Han hade dessutom en mindre mängd misstänkt narkotika på sig. Provtagningen får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

20220117, 03.08 Stöld/inbrott Laxå

Det har varit inbrott på ett företag i Storängen. En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta för att ta sig in i fastigheten. Det är i nuläget oklart om något har blivit stulet och i så fall vad. Polisen har varit på plats för att söka efter spår.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra