Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro Kommun, Boglundsängen, Almby, Näsby, Kumla, Degerfors, Örebro län

Örebro

22.40: I de sydöstra delarna av Örebro kommun kommer det in larm om att några personer setts inne i en lokal som används för förvaring. En brottsplatsundersökning har genomförts vid platsen men det är oklart om och vad som försvunnit. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

22.46: En förare i 45-årsåldern stoppas i Boglundsängen för kontroll. Mannen blir misstänkt för olovlig körning samt brukande av falsk urkund.

23.19: En man i 35-årsåldern stoppar på sig godis från en mack i Almby och blir misstänkt för ringa stöld samt brott mot knivlagen.

00.26: Väktare kallas till en lokal i Näsby med anledning av ett larm som gått. På plats noterar väktaren hur en man klättrar ut ur ett öppet fönster. Mannen som är i 40-årsåldern blir misstänkt för stöld genom inbrott alternativt olaga intrång.

Kumla

01.39: En förare kontrolleras av patrull i Kumla. Föraren, en tonåring, blir misstänkt för olovlig körning.

Degerfors

23.37: En patrull kallas till en bostad i Degerfors med anledning av att en man i 35-årsåldern ska ha misshandlat sin sambo. I samband med gripandet blev mannen aggressiv och slog en ur patrullen. En anmälan om misshandel, våld mot tjänsteman samt barnfridsbrott kommer upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra