Karta som med röd fyrkant ramar in Askersund, Kumla, Örebro, Holmen, Änggatan, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Några av de händelser som polisen arbetat med under natten.

Askersund, Kumla, Örebro, Holmen, Änggatan, Örebro län

Askersund kl. 19.37. RÅN. En man har blivit rånad av två personer. Det är i nuläget oklart om de inblandade personerna känner varandra. De båda misstänkta personerna lämnade platsen i en bil och denna bil kunde stoppas utanför Kumla. De båda personerna, två unga män i 18-årsåldern, frihetsberövades och fördes till polisstationen. Efter förhör med de båda unga männen fattade en åklagare beslut om att de skulle vara fortsatt frihetsberövade.

Örebro kl. 20.57. FÖRSÖK TILL MORD. En person ringer till polisen och uppger att han har sett en man på Holmen som verkade vara skadad. Polisen fick kontakt med den skadade mannen och det visade sig att han hade skador på kroppen som tydde på att han blivit stucken men någon typ av stickvapen. Mannen fördes till sjukhus. I nuläget finns det ingen misstänkt för detta brott.

Örebro kl. 00.48. INBROTT. Det kommer in samtal till polisen gällande misstänkt pågående inbrott i förråd i en fastighet på Änggatan. När polisen kommer till platsen kan de konstatera att flera förråd är uppbrutna och det finns tre personer på plats. Det är två män och en kvinna, alla tre är i 30-årsåldern. De tre personerna frihetsberövades och efter förhör fattade åklagaren beslut om att en av männen skall vara fortsatt frihetsberövad medan de två andra personerna släpptes ut.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra