Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Kumla, Kvarntorp, Degerfors, Agen, Karlskoga, Storängen, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet

Örebro, Kumla, Kvarntorp, Degerfors, Agen, Karlskoga, Storängen, Örebro län

Skadegörelse, Örebro kl. 22.59

En person har slagit sönder en ruta till ett kontorshotell på Norr. Polisen har varit på plats men man kunde inte hitta någon misstänkt person. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

Försök till stöld, Kumla kl. 00.54

Två personer är misstänkta för brott i Kvarntorp. En man i 55-årsåldern och en man i 25-årsåldern är misstänkta för att ha försökt stjäla en grävmaskin. Polisen träffade på de båda männen på väg bort från platsen och de stämmer in på uppgivet signalement på personer som har befunnit sig vid och på grävmaskinen.

Stöld genom inbrott, Degerfors kl. 03.21

En eller flera personer har slagit sönder en ruta till en fastighet i Agen. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt person. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott men i nuläget är det oklart vad som har blivit stulet.

Stöld genom inbrott, Karlskoga kl. 03.24

En eller flera okända personer har tagit sig in via ett fönster till ett företag i Storängen. Polisen har varit på plats men man har inte hittat någon misstänkt person. I nuläget är det oklart om något har blivit stulet men patrullen skriver anmälan om händelsen.

Utöver detta har vi bland annat hanterat fem viltolyckor utan personskada, två trafikbrott och genomfört åtta kontroller av personer eller fordon.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra