Karta som med röd fyrkant ramar in Kumla, Örebro, Nora, Karlskoga, Aspholmen, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal fredagskväll i länet. Nedan följer ett urval av de händelser som vi har hanterat.

Kumla, Örebro, Nora, Karlskoga, Aspholmen, Örebro län

Narkotikabrott, Kumla kl. 22.24

En kille i 15-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika. Han fick åka med för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Skadegörelse, Örebro kl. 22.55

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till en fastighet på Bromsplan. Polisen har varit på plats och man hittar ingen misstänkt. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse.

Rattfylleri, Nora kl. 23.11

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Rattfylleri, Karlskoga kl. 23.47

En bilist, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av narkotika. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Rattfylleri, Örebro kl. 02.00

En bilist är inblandad i en olycka på Aspholmen och patrullen fattar misstanke om att han, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott. Ingen person behövde uppsöka akutsjukvård med anledning av olyckan.

Försök till rån, Örebro kl. 02.10

En man i 25-årsåldern är gripen som misstänkt för rån efter att vid två olika tillfällen ha hotat två olika målsägande med ett stickliknande föremål för att få pengar. Brotten har skett i city. Mannen greps efter att patrullerna fått bra signalement av de utsatta. De utsatta, en man i 25-årsåldern och en man i 30-årsåldern, ska inte ha blivit fysiskt skadade.

Rattfylleri, Örebro kl. 05.11

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi hanterat sex LOB, kontrollerat 28 personer eller fordon och hanterat två viltolyckor utan personskada. Vi har också hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa.

Mest läst av andra