Karta som med röd fyrkant ramar in Hällefors, Hammarn, Laxå, Borasjön, Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av de händelser som vi har hanterat.

Hällefors, Hammarn, Laxå, Borasjön, Kumla, Örebro län

Rattfylleri, Hällefors kl. 23.31

En bilist har kört av vägen utefter Lv244 i höjd med Hammarn. Bilisten, en man i 25-årsåldern, är förd med ambulans till sjukhus med oklara skador. Polisen misstänker att han var påverkad under bilfärden och han blir misstänkt för rattfylleri.

Trafikolycka vilt, Laxå kl. 01.06

En bilist har kört på en älg utefter E20 i höjd med Borasjön. Bilisten är förd med ambulans till sjukhus med smärtor i nacken och älgen är avlivad på platsen på grund av dess skador.

Rattfylleri, Kumla kl. 04.07

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning efter att ha blivit stoppad av en patrull i Prästgårdsskogen. Resultatet på provtagningen får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Utöver detta har vi bland annat hanterat sju viltolyckor utan personskada, två trafikbrott och vi har genomfört nio kontroller av personer eller fordon i länet.

Mest läst av andra