Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Östra Bangatan, Karlskoga, Askersund, Hammar, Örebro län

Örebro

22.05: Ett fordon stoppas på Östra Bangatan för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott innehav och eget bruk.

01.26: Patrull upprättar en anmälan om misshandel efter att en okänd gärningsperson ska ha slagit en man 30-årsåldern i ansiktet och huvudet i centrala Örebro. Mannen fick följa med ambulans för kontroll av sina skador. Ingen person är gripen.

Karlskoga

02.17: Det upprättas en anmälan om misshandel efter att en tonåring ska ha blivit slagen tidigare under kvällen inne på en restaurang.

Askersund

01.59: Det kommer in samtal om en dieselstöld från en lastbil stående i Hammar. Anmälaren har bevittnat hur några personer slangat diesel men försvunit när de blivit upptäckta. Uppskattningsvis har det försvunnit runt 10 liter. En anmälan om stöld upprättas.

03.35: Ett fordon stoppas och efter en kontroll blir föraren, en kvinna i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.

Mest läst av andra