Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Sörby, Karlskoga, Askersund, Örebro län

Örebro

01.24: En person ringer in med anledning av att denne fått flera fönster krossade på sin bostad i Sörby. Skadorna har dokumenterats och en anmälan om skadegörelse har upprättats.

Karlskoga

22.55: En manlig förare i 40-årsåldern stoppas på E18 och blir bötfälld för att ha överskridit den tillåtna hastigheten.

22.58: Patrull kontrollerar ett fordon och en tonårig passagerare får en ordningsbot då denne inte haft något bälte på sig.

23.25: Flera personer som färdas i en bil kontrolleras av en patrull. Föraren, en man i 20-årsåldern blir misstänkt för drograttfylleri och två andra män i 20-årsåldern blir misstänkta för narkotikabrott och en fjärde man i 20-årsåldern blir misstänkt för brott mot knivlagen.

Askersund

03.18: En man i 25-årsåldern blir misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 20-årsåldern som han har en relation med. Mannen blir även misstänkt för barnfridsbrott.

Ljusnarsberg

23.34: En man i 35-årsåldern stoppas för kontroll och han blir misstänkt för olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott.

Mest läst av andra