Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Hjälmarvägen, Kumla, Stenevägen, Nora, Degerfors, Örebro län

Örebro

03.19: Det kommer in samtal till polisen med uppgifter om att en man kör samtidigt som han är påverkad. Föraren, en man i 50-årsåldern, stoppas på Hjälmarvägen och blir misstänkt för drograttfylleri och en analys av hans blodprov får avgöra om han haft något olagligt i kroppen. Mannen blir även misstänkt för olovlig körning och brott mot knivlagen.

Kumla

05.16: Tolv kontroller genomfördes på Stenevägen och en förare fick en ordningsbot.

Nora

23.05: En kvinna i 45-årsåldern uppger att någon varit inne i hennes bostad någon gång under helgen. Det är oklart vad som försvunnit. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Degerfors

02.11: En bilist kör ner i diket på länsväg 205 efter att denne ska ha väjt för en älg. Föraren och en passagerare ska ha klarat sig med lindriga skador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra