Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Askersund, Hammar, Hällefors, Grythyttan, Örebro län

Örebro

00.49: En anmälare på norr hör av sig med anledning av ett misstänkt inbrott i källaren där anmälaren bor. Patrull kommer till platsen och påträffar en man i 55-årsåldern som nu är misstänkt för stöld alternativt försök till stöld.

02.47: En man i 25-årsåldern blir misstänkt för stöld alternativt häleri då han påträffas med en elcykel vars lås blivit uppbrutet. Mannen blir samtidigt misstänkt för narkotikabrott innehav.

Askersund

05.39: En lastbil kör av vägen längs väg 50 i Hammar vilket påverkar trafiken i området under måndagsmorgonen. Lastbilen kommer behöva bärgas ifrån platsen och patrull finns på plats för att hjälpa till med trafiken. Föraren till lastbilen ska inte vara skadad och ingenting läcker från lastbilen.

Hällefors

05.00: Det inträffar en trafikolycka längs väg 244 i Grythyttan där föraren i ett fordon uppger sig ha väjt för ett djur och därefter kört in i ett träd. Föraren ska inte ha behövt följa med ambulans och det finns ingen misstanke om brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra