Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Adolfsberg, Norra Bro, Karlskoga, Botorp, Degerfors, Kvarnberget, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Adolfsberg, Norra Bro, Karlskoga, Botorp, Degerfors, Kvarnberget, Örebro län

Örebro

22.42: Två personer blir misstänkta för stöld efter att de ska ha tagit sig in på ett inhägnat byggnadsområde i Adolfsberg och försvunnit med något typ av byggmaterial. Patrull kunde få syn på deras fordon och har hållit förhör med de misstänkta männen som är i 25-årsåldern. Det stulna materialet har återlämnats.

01.53: Det kommer in samtal från en anmälare i Norra Bro som noterat hur några varit på dennes bil och eventuellt försökt stjäla katalysatorn. Personerna lämnade när de blev påkomna av anmälaren. Händelsen rubriceras som försök till stöld.

Karlskoga

06.07: Ett tjugotal bilar kontrolleras i Botorp och samtliga förare klarar sig utan någon anmärkning.

Degerfors

01.30: Det upprättas en anmälan om olaga intrång efter att någon klippt upp ett staket och tagit sig in i ett inhägnat område i Östra Kvarnberget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra