Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Brickebacken, Askersund, Åsbro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Brickebacken, Askersund, Åsbro, Örebro län

Örebro

00.11: I Brickebacken stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för en provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

01.36: En patrull kallas till Brickebacken med anledning av att en anmälare sett hur någon försöker att slanga drivmedel från en bil på en parkering. Ingen person kan anträffas vid platsen men patrull skriver en anmälan om stöld av diesel.

02.20: Längs riksväg 50 i Axbergshammar stoppas ett fordon och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning som får visa om mannen haft något olagligt i kroppen. En kvinna i 45-årsåldern som fanns med i bilen blir också misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Askersund

01.48: I Åsbro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för en provtagning som får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Mest läst av andra