Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Glanshammar, Varberga, Hallsberg, Hässleberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Glanshammar, Varberga, Hallsberg, Hässleberg, Örebro län

Örebro

23.13: En förare körde under tisdagskvällen av vägen på väg 815 i Glanshammar. Föraren, en man i 35-årsåldern, fick följa med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott.

02.17: I Varberga stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik. Mannen får följa med för en provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Hallsberg

22.34: En man i 55-årsåldern stoppas i Hässleberg och blir misstänkt för olovlig körning.

03.05: Väktare åker på ett larm från en restaurang och kan på plats konstatera att det krossats en ruta. Patrull har varit på platsen och upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart om inbrottstjuvarna fått med sig något från platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra