Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Lindesberg, Hagaberg, Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Lindesberg, Hagaberg, Kumla, Örebro län

Örebro

22.21: En kvinna och man satt och tittade på tv i sin bostad på väster när de hörde hur inbrottstjuvar tagit sig in i parets sovrum. Mannen skrek på de som tagit sig in varpå de lämnade bostaden och i samband med det skadade sig mannen då han slog huvudet i dörren. Mannen fick plåstras om av ambulanspersonal. Inbrottstjuvarna fick med sig värdesaker från sovrummet och det skrivs en anmälan om stöld genom inbrott.

Lindesberg

00.04: På länsväg 862 i Hagaberg stoppas ett fordon för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och får följa med för provtagning. En analys av mannens blodprov får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Kumla

00.25: En anmälare i Kumla ringer in med anledning av att denne haft inbrott i sin lägenhet. Någon har krossat en glasruta och tagit sig in i bostaden medan lägenhetsinnehavaren låg och sov. Det är oklart vad som försvunnit i samband med inbrottet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra