Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Markbacken, Hertig Karls Allé, Svartån, Askersund, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Markbacken, Hertig Karls Allé, Svartån, Askersund, Örebro län

Örebro

01.14: Polis kallas till en bostad i Örebro och upprättar en anmälan om misshandel där en man i 45-årsåldern är misstänkt för att ha slagit en kvinna i 30-årsåldern.

03.08: Det skrivs en anmälan om skadegörelse efter att någon slagit sönder en fönsterruta in till ett trapphus i Markbacken.

03.34: På väster i Örebro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen gjort sig skyldig till brott.

03.34: På Hertig Karls Allé stoppas ett fordon och föraren, en man i 30-årsåldern, får böter då han kör ett fordon med trasiga lyktor samt för att däcken är blankslitna.

06.54: En anmälare ringer in med anledning av att denne noterat en man som legat och simmat i Svartån. Räddningstjänsten kan hjälpa upp mannen som är nerkyld och han får följa med ambulans till sjukhus.

Askersund

02.28: Det upprättas en anmälan om skadegörelse efter att någon krossat en ruta till en port på ett lägenhetshus i centrala Askersund.

Mest läst av andra