Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Karlskoga, Hallsberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Karlskoga, Hallsberg, Örebro län

Örebro

00.52: I centrala Örebro kontrolleras en man i 35-årsåldern som blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

Karlskoga

00.26: Polisen stoppar ett fordon för kontroll och föraren, en kvinna i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Kvinnan får följa med för provtagning och en analys av det får visa om hon haft något olagligt i kroppen.

Hallsberg

00.28: På länsväg 622 stoppar en patrull ett fordon för kontroll och föraren som är i övre tonåren blir misstänkt för drograttfylleri. Personen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om personen haft något olagligt i kroppen.

Under natten har det även inträffat sex stycken viltolyckor och patrullerna har genomfört flera person- och fordonskontroller. Man har även kallats till några bostäder efter larm om bråk men det har inte lett till någon brottsanmälan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra