Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Degerfors, Dansbanan, Kumla, Spelande, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Degerfors, Dansbanan, Kumla, Spelande, Örebro län

Örebro

02.07: En man i 50-årsåldern blir misstänkt för sexuellt ofredande vid en nattklubb i centrala Örebro. Två kvinnor i 25-årsåldern står som målsägare. Mannen blir avlägsnad från platsen.

02.58: På norr i Örebro blir en kvinna i 20-årsåldern misstänkt för förgripelse mot tjänsteman efter att ha spottat i ansiktet på en patrull.

Degerfors

22.03: Polisen larmades under lördagskvällen till en dansbana i Degerfors med anledning av att det hade börjat brinna på platsen. Dansbanan var helt övertänd och gick inte att rädda. Det har upprättats en anmälan om grov skadegörelse genom brand. 

Kumla

00.47: Ett fordon stoppas för kontroll och föraren, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Under natten har det även genomförts flera person- samt fordonskontroller samt kommit in samtal om högt spelande musik från fordon på olika platser i länet. Några personer har också blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...