Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Pilängen, Karlskoga, Kumla, Ekeby, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Pilängen, Karlskoga, Kumla, Ekeby, Örebro län

Örebro

22.14: I centrala Örebro stoppas ett fordon och föraren, en man i 70-årsåldern, får böter för att ha använt mobilen under färden.

03.54: På E18 vid Pilängen stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 55-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning.

Karlskoga

02.39: Det går ett larm från en byggarbetsplats i Karlskoga och en person syns i kameror gå inne på området. Polisen kan få träff på en person, en man i 30-årsåldern, som blir misstänkt för olaga intrång.

Kumla

05.07: En trafikolycka inträffar på riksväg 51 i Ekeby med ett fordon som ska ha kört in i mitträcket. Föraren, en man i 25-årsåldern, behövde inte följa med ambulans. Bilen står i diket och bärgare ska ta hand om bilen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...